17 February 2011

~Tag daripada Meya l ADA APA DALAM BEG ANDA~

Beg merah ang2 baru cikgu. Dari jauh bleh tengok Cikgu Fiza nak p kelas kat Blok E.


Mau lihat isinya?????

Mau???

l

l

l

V


Dompet Louis Vuitton celup :P

Dettol, tisu lembap dengan oil control film kena ada. Instant sanitizer ni penting lagi2 bila berhadapan dengan budak2 yang aktif giler (paham maksud saya?). Film tu plak, paham2 la cikgu ngajar petang muka pun cepat berminyak. Kalau boleh guna untuk goreng telur......

Minyak Dua Singa dan Vick memang selalu kena ada sebab makcik ni stok2 kerap sakit kepala, migrain sayang sangat kat makcik, sikit2 nak datang menyerang.

Vaseline, minyak wangi Cosway, lipstick Nutrimetic yang super lembap dan super murah (RM7 jer!), BB cream yang Pn.Bunga promote ari tu (best! TQ Bunga), krim pelembap Silky Girl (dapat free tapi best), eyeshadow In2it, bedak compact, . Adoi! Semput nak sebut dalam 1 napas!

Kadang2 sekolah pun boleh tak de letrik la.......

Dah namanya cikgu, pen wajib la ada.

Jangan jeles bekas mekap merah tu makcik beli dengan harga 90 sen je ye anak2. Tempatnya kat P.Buntar.

Ni isi beg wajib ada tiap2 hari KECUALI handphone cikai kan kunci keta yang makcik tak mo tunjuk kat anak2 kat sini ye padahal makcik lupa nak snap, dah tu dah malas nak upload lagi :P

-Tammat-



Sorry Meya, lambat betul nak balas tag kamu. Nampak sungguh ke'busy'an Cikgu Fiza ini. Pasrah! OK. Tamat kisah selongkar beg orang ala2 Awal Ashaari dalam Fuhhhh tapi bezanya ni handbag cikgu bukan handbag artis walau pun anak murid aku panggil aku 'cikgu artis' dan asyik tanya bila cikgu nak photoshoot lagi. Hampeh kan anak murid aku :P

5 comments:

fariza fauzi said...

cikgu bawa semua tu ke pg skula??
anyway cikgu ngajar apa ye?
ihihih

fiza_noor said...

fariza: haah. g skolah, g mana2 pun bawak smua tu. ajar mekap opsss, sains. hehe

fariza fauzi said...

whoa sains...hehe...
dah lama ke jd cikgu?

fiza_noor said...

dah msk thn ke-4. fariza major pe?

ChAzStYlo said...

mai singgah blog ya

Jom Join Says.My untuk tutorial gambar sila add Facebook aku