05 December 2010

~Mood: Cuti-cuti Melaka~

As-salam wahai warga blog,

sekarang ber'online' di KL.....

Baru siap melukis peta dari KL ke Melaka. Yahooo! Esok, Melaka's mood eberibodi! Oh yeah (memang aku tersampok Oh!Yeah). Peta yang agak2 aku je paham. Ok la kan sebab aku jer drivernye esok. Orang lain semua berangan2 nak jadi encik dan puan besar, duduk2, tengok keindahan alam, dan....sampai. Sungguh tidak memberi moral support tambah2 mungkin ada yang bantai tidoq.

Tidak ada jadual khusus untuk esok dan lusa di sana, cuma akan menyerang mana2 tempat menarik yang bakal kami lalu. Actually aku menginap di hotel yang pernah aku dok masa kursus induksi 2008 lepas. Yang bestnye, hotel ni memang tengah2 town dan boleh jalan kaki jer ke tempat2 menarik di Bandar Hilir tu. Aku memang 'budget' punya orang kan... hahaha. Tu la, sapa suh hotel2 lain yang aku called tu nak nombor kad kredit bagai. I'm not into credit card person, totally ignore it. I don't like credit card coz I know my ability to use it maximumly!



Ok, mari tidoq. Macam pelik plak ari ni tidoq awal :P



3 comments:

Sylarius said...

Hotel masa induksi, Hotel Seri Malaysia ker?

Haha

eizy_noor_izza said...

oh tidak! bukan sri malaysia. ini sepupu sebelah mak tiri sri malaysia

Tihara said...

best nye Melaka..dulu tk sempaqt nk explore...just gi kg kat Masjid Tanah