17 August 2010

~Nude Lipstick~



















Pucat ke? Tapi ni la trend skarang rasanya. Sesuai untuk raya nanti. Nampak ayu, tulus dan mulus jer. Hahahaha. Nak sambar 1 lipstick nude colour ni. Natural look. Nice.

Kalau takde lipstick kaler ni tapi ada kaler pink je, macamana nak buat? Senang jer. Masa pakai foundation dan conceler, sapukan sekali ke atas bibir mulus anda. Ratakan, jangan bertempek2, tak elok. Pastu, sapukan lipstick pink anda tadi. Kan dah tukar colour ke lebih natural. Nak effect lebih mungkil dan segar, sapukan glos untuk kemasan. Siap!

Lipstick I dah kontot. Nak beli yang baru :)






3 comments:

ada m0khtar said...

nice tips... btw, i mmg suka nude lpstk..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sumi pun suka kale nih~

eizy_noor_izza said...

ada:haah. nice n natural look
sumi: cantik kan :)