08 April 2010

~Nak sangat kenal sapa yang baca blog aku dari US tu~

Tiap minggu akan ada. Tapi silent reader jer. Kalau dari UK, maybe la member blogger aku. Aku ada follow blogger yang study di UK, Ireland. Kalau Ipoh mali, sure le hang Sue Surisal member skolah aku (hang suka ek silent2 ni) ~ Tapi US ni, macam tak de. Ko sape ye? Bleh berkenalan. Hahaha.

Esok dah sekolah. Aku tak dapat la tengok Adamaya dari mula sebab aku balik sekolah kul 6.45pm, sampai rumah dalam kul 7pm. Tu tak masuk kalau aku gatai kaki nak p pasar malam, singgah Mayana beli makanan. Sumpah bila abis keje aku terus lapar automatically. Orang nak diet jangan makan malam. So kalau kes macam aku ni, nak wat macamana? Lupakan tu.

Motip aku tulis entry ni:

1) aku nak kenai sapa silent reader dari US tu?

2) aku frust sebab takleh tengok Adamaya dari mula. Tak de siaran ulangan ke waktu malam. Maklumla, aku ni kan owl city. Keje aku berjage2 di waktu malam.

6 comments:

shandye. said...

1st of all... visitor dari us tu most probably unique visitor yg datang singgah via google search. sbb aku pun byk je visitors dr us n segala macam ceruk bagai lg.

2nd of all... kat website tv3 takde ke cter alamaya tu?

oh. dah lama tak tgk tv. mwahahaha...

iza_fiza said...

ooo, gtu ek. mmg kerap ada visitors us tu.
lmbt le tngk ikut web. berbulu menunggu....

~ Ann ~ said...

hahaha... best la ada peminat dari US.. :P

iza_fiza said...

xtau tu sape? skali msk dr google. tembak2 taip jer

shandye. said...

sila jadi macam aku.

parking tab byk2 (masa tu dok gila meroyan tgk nur kasih) sebelum tidur, then the next morning, persiapkan nescafe 3in1, biskut kering dan otak yang blur2 sotong utk menonton secara marathon. wakakaka...

iza_fiza said...

hehe. gooooood idea