12 April 2010

~Aku happy tapi aku tak mau citer sebab apa aku happy. Hahahaha~

Berapa hari tak usikblog ni ah? Usik? Hai, nak kata busy sangat lately tu tak le, hanya nak bagi sikit ruang untuk diri ini bergumbira. Yahooo! Cuti sabtu ahad lepas aku memang happy. Jangan tanya kenapa, sebab aku memang tak mau citer kat sini. Hahaha. Muntah le korang dengan intro sekerat jalan tu. Privately, aku syok je cuti ni. Senyum sokmo kata orang pantai timur.


Tekak tak baik 100% lagi. sura masih husky, tapi dah tak seteruk minggu lepas. Dah teruk sampai hilang suara baru nak rajin makan ubat kan. Alhamdulillah, makin ok. Baru le cikgu dapat guna high volume dalam kelas untuk melawan suara 35-40 orang budak dalam 1 kelas kan. Cina Hakka memag suka cakap kuat. Maka, cikgu kepada anak2 murid Hakka kena ada suara yang lebih power dari tu, double kuat!

2 comments:

kisahremaja said...

muka tue memang nampak heppi sesangat....

iza_fiza said...

hehehe