12 February 2010

Teruja nak tengok bilik baru I yang boooommmm







CNY!
Oh, I like holiday very, very, veryyyyyy much. Huahahaha.

Dah berapa hari kering idea tak menulis di sini. saje nak cakap esok aku balik kampong! Rindu! Balik ni aku dah ada bilik baru. Hehehe. Kami dah tak payah share bilik sebab everyone got 1 room. Tak sabar nak tengok rupa bilik baru. Nak cat bilik. CNY, kedai cat tak bukak kan? -_-''


Aku suke pink! Kalau tema pink, tak ke macam budak2 sangat??? Bayangkan bilik aku kaler pink.... kan lembut, tenang, aman....



Lagi satu tema yang terlintas dalam kepala hotak berjambul aku. Hitam putih! Ah, suweeeet! Cantik kan....

Aku suka katil dan kerusi panjang depan katil tu. Tah kenapa, aku prefer katil besi dari kayu kayan tu. Tambah2 katil yang ada tiang tinggi. Hot!

Tukar katil besi kegemaran tu ke dalam gambar ni...nice!


Bilik ni pun best. Romantik jer! Tapi aku still nak katil besi tu! Giler!

Tapi aku nak ada pink jugak. Arrggghhhh. Tukar la....aku guna tema

HITAM + PUTIH + PINK -------------------->

Tak sabarnya nak balik kampongggg!

^_^ ^_* ^_^

2 comments:

isha said...

3 3 warne lawa

iza_fiza said...

sebab tu decided nak guna 3 colours :)