31 January 2010

cOntesT sErLaHkAn DiRiMu

1. terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri - DONE

2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (klu xde link, penyertaan anda dianggap tidak lengkap syarat ye) - DONE

3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda - DONE

4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini kelak.. ;) - DONE

5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" .... - DONE

6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri - DONE

7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya sy tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya - DONE

8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa - DONE

9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it! - DONE



Tadi saya jalan2 ke blog Cik Rash dan terjumpa contest ni. Tetiba rasa nak join. Rasa teruja macam 1st time join contest ari tu. Contest Serlahkan Dirimu ni dianjurkan oleh Cik Nurul Shaqeera Azizan atau korang lebih kenal dengan nama pinkypwincess.

Gambar tu (konon2 la sangat terserlah -_-) adalah semasa jalan2 kat Penang hujung tahun lepas. Nampak macam...awwww....cute abis la. But, actually I've got some skin prob la. Kulit muka berparut, liang roma besar. Alangkah bagusnya kalau dapat muka licin dan mulus tanpa parut. Masalah jerawat sudah tak sekronik dulu. Cuma parut! Eeeee, mak tak suke! Macam2 dah try tapi mmmmm.... Hilang sikit je la. Kalau dapat atasi problem ni, alangkah terserlahnya diri ini. Hahaha. Bukan untuk menunjuk kat orang lain, tapi untuk menaikkan self-esteem dan confident level bila berada di kalangan awek2 cantik ^_^

1 comment:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

hype!dtg sini nk check entri jp..ngee~
okeyh~sume nye cukup..so gusluck yew
thanks for join!