19 December 2009

~Flymas.mobi – as easy as 1,2,3!~


Sapa nak hadiah sebegini? Bukan senang nak dapat kan.


Ist PRIZE2x Economy Class Return Tickets to Sydney/ Melbourne
2nd PRIZE2x Economy Class Return Tickets to any destination in ASEAN
3rd PRIZE2x Economy Class Return Tickets to any destination in Malaysia


Kalau nak dapat hadiah-hadiah ni, apa kata anda sertai contest yang telah dianjurkan oleh MAS.


Ye, tu hadiah untuk blogger (atau bukan blogger pun boleh sertainya!), jika kita menyertai contest ni. Syaratnya mudah sahaja:

1) Ceritakan kenapa 'mobile booking engine' baharu oleh MASini sangat mudah digunakandengan menulis di blog anda menggunakan tajuk ini- “flymas.mobi – as Easy as 1,2,3!”
2) Kemudain, hantarkan link blog anda bersama nama penuh, e-mail, dan no.tel. bimbit ke http://www.nuffnang.com
3) Peraduan terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.

4) Peraduan berlangsung dari 14 December 2009 – 30 December 2009.



Jika anda tiada blog, anda boleh menulis di sini. Senang kan?




Ok, apa itu flymas.mobi?


Flymas.mobi adalah 'mobile booking engine' baharu yang telah dilancarkan oleh MAS yang lebih mesra pengguna. Sekarang kita dah tak perlu susah-susah nak booking tiket flight. Gunalah Flymas.mobi je. Kenapa saya kata flymas.mobi ni memudahkan kita? Melalui flymas.mobi, kita dapat:




1) Malaysia Airline (MAS) menawarkan perkhidmatan percuma bagi anda membuat dan memilih perjalanan penerbangan dengan mudah

) Terdapat dalam dwi bahasa iaitu Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu

5) Daftar Masuk penerbangan melalui aplikasi telefon bimbit

6) Menaiki pesawat dengan pas pernerbangan 2D yang dihantar melalui telefon bimbit dan email.

7) Semak status dan jadual penerbangan

8) Menyemak tempahan yang telah dibuat dengan memasukkan 5 digit nombor tempahan dan nama akhir

9) Membuat bayaran pembelian penerbangan atau simpan dahulu

10) Memilih tempat duduk anda sendiri

11) Tawaran hebat dari MAS dari masa ke semasa (special offer).

Sistem ini sangat canggih dan selamat. Anda tidak perlu risau. Anda tidak perlu membuat pendaftaran ahli. Selain itu, akses laman flymas.mobi secara percuma (kos guna telefon aja yang perlu dibayar)

Kan ada banyak kemudahan flymas.mobi ni. Bagi yang selalu travel, anda patut guna flymas.mobi ni sebab ia sangat bagus.

3 comments:

Hazwan Hakim said...

nice entry...I hope u will win the tickets!..heehh


comment my post also.. :roll:


http://www.keemzone.com/?p=314

cik EPAL said...

ni contest ek?? hehe :)

iza_fiza said...

yup. joinla wahai cik epal :)