24 June 2009

TRANSFORMERS:REVENGE OF THE FALLEN

Ari ni musti berduyun2 manusia masuk cinema melayan citer box-office ni. Haiii!! Aku pun nak tengok gak!
Kak Azwa dah beli tiket ni 2 ari lepas dah. Siap wat iklan bagi aku brasap lagi kat kantin skolah. Beli 4 tiket, g tengok dengan anak2 skali dia kata. Aku pun ajak la Kak Noli. Brasap dah aku tengok tiket tu. Aku dah tngk 1st punya so musti kena sambung yang 2nd ni.

Aku dah siap warning lagi kat Kak Wa,

"Jangan citer apa2. Orang nak tengok sendiri :p"
"I I chip!"
::angguk dengan laju sekali. Hahaha:: (-_-")

Yang tak puas atinyer....
~nenenenenenene~ henset aku berbunyi dengan jayanya. Huu....

B : Assalamualaikum~
A : Waalaikumussalam~
B : Hai awak. Wat per?
A : Tak wat pe. Tengok e-mail je.
B : Awak....orang balik lambat la malam ni. Nak kol ke?
A : Ala....kan orang cakap nak kol malam ni. Takpe la. Awak balik, orang kol la. Awak balik kul berapa?
B : Orang balik lambat la malam ni.....
:: Then, aku dengar gelak jahat bertanduk. Tak puas ati ni::

A : Ooooooooo. Tau!!!!! Tak aci! Tak aci! Awak g tengok Transformers tak tunggu orang! Tak aci! Waaaa.
Dan......

B : Huahahahahahahaha :D

Keji btol la gelak itu!
Tak aci la awak. G tengok dengan member. Nanti awak kena teman gak orang g tengok Transformers tu!

A : Tak kire! Nanti awak kena tengok lagi skali!
B : Kalau ada lagi la nanti! Hahahaha

Aku tak kire!!!!
Kena tengok lagi skali gak!!!!!
Tension btol la (O_o)

2 comments:

ctee_mars said...

uit cik kak...aku pun da tgk..best giler..

mwahahahaha..*gelak org jahat*...

fiza_sensei said...

cet!saja bagi aku jeles ini budak