13 April 2014

~ Pregnancy photoshoot : Week 34th~

Pagi tadi aku dengan husband ke Kek Lok Tong. Photoshoot youuuu. Hehehe. Hari Ahad ramai yang g jogging, rehat2 dengan family kat situ. Kami tak masuk dalam gua pun, ambil gambar kat luar je. Tu pun cari port baru. Kang sama plak dengan gambar pre-wedding dulu backgroundnyer. 

Kebanyakan gambar husband yang ambil. Kalau gambar berdua tu, paham2lah, kami guna tripod. Hehe. 

Dah masuk 34 minggu baru ada gambar preggy ye. buat kenang2an. Ni pun tadi aku dah semput2 sebab panjat tangga tinggi. Berpeluh2 gak le, hampir pitam. Aduh! Mujur suamiku penyabar orangnya melayan isteri nak macam2 ni. Kenangan kan, kan, kan baby :)

 
Awww, comelnya stoking kamu!

 
Baju kamu juga

 
Perut mama pun comel,kan :P

 
Ek, baby tendang2, berkedut muka mama 


 
Ini gaya kamu masa scan 7 bulan. Siap tongkat dagu lagi ye. Gaya papa tu

 
Muahhh

 
Muahhhh

 
Alamak, kepala papa kena potong

 


 
Mama + baby + bear

 
Heeee


OK. Ni memory family kita tau. Mama papa sayang kamu



2 comments:

chenta nana said...

waa.... rindu nak buat maternity shoot lagi.. hahaha... rindu nak preggy gak... semoga semuanya selamat ya... selamat menjadi seorang ibu....

Fiza Kushina Noor said...

patut shoot awal skit. ni dah hujung2 pregnancy cepat mengah. siap muntah lagi pastu. hehehe.
tq chenta nana