08 April 2013

~Senang cerita, I busy nok~

Assalamualaikum,
Selamat sore.

Sorry! Lama gila tak menulis kat blog.  Orang2 yang singgah sini mesti rasa kebosanan tahap petala sebab asal buka je post lama. Mintak mahap. Makcik busy, nak. Mana hal sekolah, hal nikah kawen. Susah rupanya. Orang tengok orang lain kawen, cukup time p makan kenduri. Rupa2nya sebelum nak jamu orang lain makan, nanyak lagi kerja nak kena buat.  Tsnggungjawab sebelum nak pikul tanggungjawab selepas kawen yang lahi hebat.

Kalau pasal emosi, ye, orang kata bertunang darah manis. Sebelum ni aku p travel mana2 pun sorang takde mak nak pesan aku hati2 banyak kali. Rasa aku ni teruk benor ke memandunya? Alasannya darah manis. Ye la kot, kalau tak sedap nyamuk tak isap le ye dak? Itu belum masuk bab cepat terasa, cepat nak hujan, cepat nak ribut. Tunang tegur sikit pun cepat je nak hujan. Oh! Miowww. Manjanya aku. Pui!

Syok gak jadi model ye! Hahaha. Mula2 kaku. Macam nak nyanyi Negaraku pun ada. Pastu.... kalau le gambar kawen kayu lagu tu....buruk kan b. Hahahahaha. Pre-wedding sebab takde gambar nak buat banting. Tu la masalahnya jika anda yang selalu jadi tukang tangkap gambar, akhirnya gambar sendiri takkan ada. Kayu, kayu gak. Pas an hour, photog cakap cam gaya model. Ceh! Thanks to my PB corset sebab tak bagi aku nampak gemuk, buncit, paha besar dan seangkatan dengannya.

1 comment:

tongyeaching tong said...

suatu nukilan yang menarik.info yang amat berguna untuk saya follow awak.

sudilah kiranya follow blog saya ya :)

http://tongyeaching055354.blogspot.com/