10 January 2012

~Marimembiak~

3A5 -Science:

Aku tengah khusyuk ajar RESPIRATION tapi ada anak murid aku advance tengok chapter depan. Guess what????

"Chapter ni saya belum ajar lagi ye. Sekarang RESPIRATION dulu."

Budak tu gelak2 tersengeh2 kerang busuk.

"Yang ni saya tak ajar pun U dah pandai. Wat test leh dapat A."

"Tak la teacher. Kalau yang ni saya boleh dapat S, SUPER!"

"SUPER la sangat."

Cerah plak mata depa yang tadi dok tersengguk2 nak tido je.

Bleh teka bab apa?????

 

 
 
 
 
 
-REPRODUCTION-


Masa aku Sains Ting.3 and Bio Ting.5 dulu pun budak laki kelas aku skor bab ni, 100% tumpuan dalam kelas. Masuk bahagian kitar haid terus tido :P
Sejarah berulang la nanti ni.....


3 comments:

Hidemichi said...

gua malu nak selak muka surat tu!kah kah.

Fiza Noor said...

ko memahami org ppuan yg malu bila smpai ke bab ni ;)

Fiza Noor said...

ko memahami org ppuan yg malu bila smpai ke bab ni ;)