04 June 2011

~PhotoG kembali. Ngehngehngeh~

Teaser




Aku rasa dah lama sangat aku tak shoot gambar. Shoot gambar orang lain, maknanya aku jadi photoG la. Ni tak termasuk workshop hari tu la. Maksud aku, shoot suka2, ada tema, explore my Mr.Nick.... best!

So, tadi aku shoot kawan2 aku. Tema baju merah ok!Suka2. Aku suh depa wat bebas suka hati. Kira shoot paling malas la kot sebab patutnya photoG yang arahkan model wat apa2 gaya kan. Ni 99.9% gaya bebas. Hahaha. Like!



* Bila plak aku nak jadi model balik nih? Jadi model lagi senang daripada photoG :P

2 comments:

ctZue said...

owh..jadi model adalah malu bila depan kawan..hahaha..
mana gambaq lain lg..hehe..xpe..hg letak je..tunjuk gamba awan yg cantik tu...(model tolak tepi) :P

fiza_noor said...

aku dah letak. hahaha. aku suka yg candid :P