01 March 2011

~Sharing is caring...again, its photography~


Yang baik boleh ikut....




Saya baca 1 artikel pasal photography. Baca sendiri la ye. Malas nak wat sinopsis di sini. Kang tersilap tafsir maklum la aku bukan bijak bab ini. Baru mengesot, merangkak pun belum. Karangan pendapat, maka anda bebas nak ikut atau tak. Betul tak?






Dah baca? Panjang kan. Sebab tu aku suh korang baca sendiri. Baru ada feel! :)



Yang tu ulasan otai. Aku ni sapa la kan. Apa pun yang kita baca, tapis dulu. Mungkin ada yang betul dan boleh diambil iktibar kita amik la sebab sharing 'mungkin' menjana ilmu cetek menjadi lebih dalam. Tapi, berpada2 lah. Jangan serap dan percaya 100%. Itu opinion orang tersebut. Mana baik, ikut; mana agak tak boleh diterima otak kita, dengar, baca dan pikir2 je la nak ikut ke tak. Nama pun pandangan. Tak ada betul atau salah. Kalau karangan pandangan dan pendapat masa sekolah menengah dulu pun cikgu boleh terima kalau kita ikut atau bantah pandangan tu kan, depends dengan pengolahan kita. Sama la situasi di sini. Nak terima, terima la; kalau tak terima pun takde sapa nak marah :)


Dia sungguh jujur berbicara :)


Kawan maya aku kata 'kalau depa tangkap gambaq hanjing, takkan kita tak buleh tangkap gak'. Wahida, aku ubah statement ko, English dah diMelayuKedahkan. Hahahaha.


Tapi kalau pikir ada ke baby baru lahir terus boleh berlari???? Aku nak adopts wat anak angkat la. Huhuhuhu.



2 comments:

Wahida Shukeri said...

dang2 kita same2 publich post pasal ni..kah kah...
yup,a s we discuss in fb la..amik yg bagus je...

fiza_noor said...

ko pun ke? sama2 la kite ye. org tua2 ckp amik yg jernih jer, keruh punya wat donno dah le