05 February 2011

~Kenapa bila menyanyi melalak lama2 badan anda berpeluh kuasa maksima?~

Kenapa bila menyanyi melalak lama2 badan anda berpeluh kuasa maksima?




Ye la. Tadi aku melalak. Gilak! Rock kapak zaman Amy Search, Wings, Rahim Maarof Cinta Kristal. Amik ko. Sapa tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah? Part Awie nyanyi lagu Cinta Kristal 'terus memancor' tu sempoi ah! Teman suke bebenor. Hehehehe. Cakap macam tengok jer citer tu. Yela, aku tak tengok lagi pun (-__-)', aku tau part lagu tu sebab adik aku cakap tadi suh aku tengok kat Youtube.

Balik kepada persoalan di atas. Ko kalau dah terkinja2, terjerit2 walau pun bukan bawah lampu spotlite, sure la berpeluh. Berpeluh tu kan bagus. Tambah2 time cuti yang asyik makan tidoq je nih. Bawak2 la exercise. Kawan aku cuti ni p panjat bukit. Aku? Ukoq pekan dah tak leh sangat sebab CNY banyak kedai tutup kat sini. Dah tergendala urusan membuang peluh. Tadi aku qada la 3 hari aku bela lemak, buang la sikit2, buat pe kedekut nak bolot semua lemak tu. Sapa nak? Aku boleh sedekah sikit :P


Tengok Cinta Kristal-Awie kat sini (baru la ada something yang 'memancor'!)

Ori oleh Rahim Maarof di sini

** sudah... jatuh cinta kat lagu ni plak

4 comments:

Hapiz Rahman said...

Cikgu, kalau tdoq sehari suntuk kits bersenam gak kan.. Haha..

fiza_noor said...

haah. betul hapiz. tu termasuk renang kategori kuak lentang dan renang berirama. hehehehe

PG said...

xpe..kuar peluh badan sihat...hihi

fiza_noor said...

hehe. tdo dalam sauna la tu. hehe