19 December 2010

~nose and Vincci in my hands l sumpah aku tak tengok baju~

Yesterday, I was at Queensbay Mall with my sis coz she wanted to buy new heels. New year means new shoes, new baju kurung etc. Hahaha. Macam budak kecik pulak. But, that's a kind of motivation to be better than last year....at work of coz. New things, new moves. Hope so :)

She got new black heels, me too. I bought from Padini Store ----> Vincci. Last two weeks dah usyar heels tu tapi tak beli. Balik teringat plak. 3 inch! Huahahaha. Ambik ko! Than, ya Allah, I saw a platform wedges and I love it. So, end of the day I bought 2 shoes. Ok la, aku jarang beli kasut bandingkan dengan baju kan. Ops!

Yesterday sumpah aku tak tengok baju! Betul. Sebab aku dah borong sakan kat bundle ari tu. Tak agak2 aku beli. Sapa tak mau, 1kg=RM15. Ko campur la baju, jeans, skirt dll, semua 1kg=RM15. Suka! :) Sapa tak mau baju banyak dengan harga yang murah berbaloi2? Orang yang tak layan bundle je la kot ye ;P


6 comments:

ASaDa RyutaRo said...

selamat menggunakan kasut baru di tahun baru. hihi ;P

eizy_noor_izza said...

tq, tq.

:)

Lizzie Yasmin said...

bundle mana kak.. mcm nak giler jer dgr nie...
Aiseh jgn kedukut tau... hahaha

eizy_noor_izza said...

liz: nnt kita blk kg sama2 akak bwk korg. kat area kilang2 kat prai. taman nagasari. mmg gila!

Lizzie Yasmin said...

ok... jnji tau.. jgn wat2 lupa plak.. hahaha.. ngah xcited nie.. hehehe..

eizy_noor_izza said...

haah. nnt klu kite blk skali, akak bwk. confirm. hehe. sure angkut lg. huhu