17 November 2010

~Sabtu ini nak panjat Menara KL Macam Spiderman~


Gila la! Betoi la, Sabtu ni nak naik menara. Tapi bukan panjat la. Naik lif. Kawan aku dah g naik survey. Dia kata lif laju dan sangat pening ok. Ye ke weh? Pening macamana nak makan dengan lahap nikmatnya? Musti dok layan kepala weng2 je. Yang penting, aku telah dilantik menjadi camerawoman ari tu ye. Cian En. Nick aku tu rehat lama2 nanti dia merajuk. Hahaha. This time aku tak mau bawak handbag ala2 anak gadis comel tu, aku nak angkut beg Nikon aku. Baru nampak pro sikit. Hahaha. Perasan! Padahal tangkap gambar tah hape2. Sebenarnya agak ingat teori2 dan teknik2 nak ambil gambar, tapi bila tengok balik gambar aku ambil, eh, apasal macam tak kena jer tekniknya? Cahaya, noise! Argghhhh.....

Esok aku nak jumpa geng lama. Dahla setahun sekali nak jumpa pun payah. Pastu kena tunggu tahun depan plak. Tahun depan tu plak dah last, pastu tak boleh jumpak dah! Waaaaa~~







Oh, Harry, Ron, Hermione.... ngeh3 :P



Indahnya dah masuk cuti sekolah~


2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

best ke nek lift kt menara kl??waahahaha..jgn muntah tau..mane tau pastu mabuk pas kuar lift..kuikuikui.. ;p

eizy_noor_izza said...

belum pernah naik la rossa. sabtu ni baru nak try. tak tau le apa rasa. huhu