13 September 2010

~Mode: CUTI~


Masih dalam mode CUTI (bukan raya ye). Raya bila dah dewasa ni kureng terasa sikit. Kuar duit banyak la. Hahahaha. Sebab mode CUTI, blog pun CUTI. Baru menulis pas 4 hari beraya. Sakan!

Raya Pertama:

Solat sunat raya-pusara-driver-ziarah-Tanjung Piandang-Titi Serong-Selama-hujan lebat-Batu Kawan-nasi-kuih raya-briyani-kenyang-penat-ngantuk-tido.

Raya kedua:

Bangun-sup ayam-sup daging-koew teow-bihun-menber kamcing-ziarah baby-rumah kawan-gosip-laksa-balik rumah-geng-makan lagi-penat-tido.

Raya ketiga:

Karaoke-penat-makan-tido-driver-Sungai Bakap-mee goreng-lembu-busuk-pasar malam-boring-tv-tido.

Raya keempat:

Laksa-kucing-family pakcik-makan-penat-sakit perut-tido-orang datang-Abang Jamil-Aishah banyak cakap-pukul 12am-belum tido-tulis blog-kena tido gak-zzzzzzz.

Aku suka CUTI. Tapi cuti raya~~PENAT!!!!!!!



2 comments:

eqbalzack said...

wahh...cuti lagi ke?
abg eq semalam dah kena keja...tapi opis kosong lagi! hehe

eizy_noor_izza said...

mood raya lagi la tu. sbb tu office kosong. hehehe.