04 July 2010

~Tahniah Jerman Berjaya Membuli Argentina~

4-0

Bagus! Tak sia2 tunggu sampai habis. Jentera pertahanan dan gol keeper German bagus wo. Aku cian kat Argentina. Cian kat Messi sebenarnya. Kena kepong teruk je. Lain2 tak terer ke? (Messi nampak comei plak, tak macam dalam iklan).

Muller! Kenapa ko buat akai nak kad kuning! Kan dah tak leh lawan dalam next game. Takkan nak harap Klose je? Ada lagi 2-3 orang kan. Aku tak ingat nama depa la.

Game malam ni lagi best dari semalam (bagi aku la). Semalam lagi menyampah tengok. Tendang2 kaki, keje tergolek jer. Serabut!

Ok!

Espana! Good luck!

**Paraguay terer ke weh? Aku tak tengok game diorang.

2 comments:

Zulkifli... said...

kehkehkeh..ko pesan la kat maradona...jangan mabuk-mabuk sangat malam ni...kokain tu amek sket2 da la...hahahahhaa

eizy_noor_izza said...

tu a pasal. hahaha