26 June 2010

~Tak bleh komen---> Kenapa?~

Kenapa ye, dah berapa orang tanya ni~ kenapa tak boleh komen kat post aku? Aku rasa takde la plak aku adjust apa2 setting pasal comment. Apa nak buat ye? Sapa tau, tolong chek A.S.A.P plz

2 comments:

cik panadol said...

nape pulak xleh komen? ni boleh je...

urm maybe cikgunye comment form tak cukup besar/tinggi kot...nk komen kt cikgunye entry ada word verification...sy rase diorg tak dapat nk masukkan word tu sbb space untuk tulis word tu terselindung kt bawah...so cikgu kne edit html code supaya bagi ruangan komen ni lebih tinggi atau besar....

kalo susah2..cikgu g je kt Dashboard > Settings > Comments...kt Comment Form Placement tu cikgu tukar jadi full page atau pop-up window...lps tukar tu sy rase xde masalah lg kot...

itu yg sy rase la mase wat komen ni...

eizy_noor_izza said...

ooo. dah try tukar ke pop-up. harap ok. tq