21 March 2010

~Driver biasa perlu rangsangan yang mengujakan untuk 'happy journey'~

Gambar tu time suka suki. Sekarang mood dah opposite dengan mood dalam gambar tu. Haiiishhhhh!!!!


Nak balik ari ni~

Tak mau balik ari ni~

Nak balik ari ni~

Tak mau balik ari ni~

Nak balik ari ni~

Tak mau balik ari ni~

Nak balik ari ni~

Tak mau balik ari ni~


Memang takde mood nak balik ari ni T___T. Penat la kalau balik esok. Sapa rela nak jadi driver I? Tak pun jadi teman tapi mesra dalam keta while I'm driving pun bleh la. Kalau la driving 3 jam setengah tu sesuatu yang best giler, tentu aku tak sabar2 nak balik kan. Lain la ada pakwe hot kat sebelah. Hik! T__T Itu cerita lain.


The Lovely bones -----> baru baca sampai m/s 78. Banyak btoi aktiviti aku sampai baca novel pun slow macam dugong kan.



3 comments:

Sharinginfoz said...

make teh decision..... tak mau nak ke tak nak ke tak...

Jom Menyelam

Tak Ada Duit???

zool said...

Biasalah hidup ni..
Kadang2 mood baik dan kadang2 tidak..
sabar je la

iza_fiza said...

haah. xmau blk pun kena blk gak. bx bleh ubah, cuma bleh tunda