22 March 2010

~Aku Ingin Pulang~

Sudah sampai di Kota Batu pukul 10 pagi. Jalan tidak sesak, lengang. Bolehla cikgu merempit ^__^. Aku kuar rumah pas subuh, dalam kul 6.20 pagi. Brenti sekali je kat Tapah tu pun sebab tak tahan 'mau pecah' kata anak murid aku. Dok maintain 110-120, tapi bila tiba kat Sabak Bernam aku rasa nak relax2 je tak pecut2. Skali kat depan ada pakcik traffic baek punya dok 'amik gambaq'. Speed trap!

Sehari ni rasa penat skit la. Tapi takde la lembik cam sotong!

2 comments:

MAM said...

nasib baik lah ye... kalo tak kena la RM 300 plak~~ :-D

iza_fiza said...

tu la pasal. hehe