01 January 2010

~Siap keje malam ni~

Azam nak menjadi lebih baik untuk 2010 (bahagian kerja!), hias buku rekod mengajar untuk menaikkan semangat kerja! Siap melawakan buku rekod mengajar 2010, halfway. Sepatutnya tak boleh balut dengan pembalut corak2 tu sebab tak nampak logo serba mak nenek yang dah ada kat kulit buku tu. Tapi saya tak boleh la tengok plain plastic tu je. Rasa tak cukup sifat. Hahaha. Saya musti balut! Tapi pembalut tak beli lagi, boleh gitu? Esok saya akan terjah mencari pembalut lawa-lawa. Tadi dah siap buat design moto, misi, visi sekolah yang kena ditempek dalam buku rekod. Then, saya buat Science Form 1 yearly plan, check list, timetable. Lain-lain, sambung esok plak.

Sekarang, tengok Mr. Bean kat TV3. Tensyen sangat ke prof. tu sampai jadi pelakon yang tah hape-hape tu? Minat tu, bukan sebab tensyen ke hape ke. Seriously, view dalam movie ni cantik-cantik.

2 comments:

YuSeNzE - KniGhT said...

Bagos222... wat yang terbaik... ngeheheh...;}
Salam tahun Baru... Hidup baru... lebih ceria, lebih bahagia...(>____<)

Eyriqazz said...

fuh,tulisan agak susah dibaca..berseni..

Great Teacher Onizuka