26 January 2010

~FB aku tak bleh bukak...lagi sekali~

FB tak boleh bukak! Oh, heaven! Baru nak tengok gosip2 terkini lagi sensasi, jem plak. Oh, heaven! Kalau tak bukak macamana nak tau sambungan gosip Kak Non bijak sembunyikan badan bila nak amik gambo? Hahaha. So suweettt!


Aku baru baca sampai pg142 of 444. Eh, I'm not mention it here ke before? Sejak baca P/s: I Love U, aku dah tertarik nak baca novel English (sebab bahasa aku makin rosak di'manglish'kan, aku sedar diri dan cuba nak jadi celik English). Syok rupanya. Walaupun novel yang aku beli bukan la tahap cintan cintun novel orang2 kita, novel English ada tarikan tersendiri la.


Sekarang aku cuba meng'khatam' novel ini : Remember Me? by Sophie Kinsella. Tadi tengok e-mail, and guess what...this year ada movie yang sama tajuk dengan novel yang aku tengah merangkak nak abiskan ni (eh, sama sangat ke? half sama). Remember Me, My Love. Novel ni dah difilemkan la kot? Eh, giler confident kata movie tu adalah sama dengan novel ni. Hahaha.


Klah.


Wehhh. Geram ni. Apasal FB aku tak boleh bukak??????

2 comments:

Mohd Fahmi bin Hussain said...

laa..npe rmai tol yg de mslh ngn fb ni?
naseb baek den x pnh kne..

iza_fiza said...

entah le. lately problem skit. ni ym plak! waaa. tensyen je