07 August 2009

i missed....

1) mak, abah, adik2 kat kampung
2) my abang
3) nak sambung study
4) nak buat experiment yang canggih manggih macam experiments lab organic kat USM dulu
5) makanan yang sedap2 yang diterima baek anak tekak
6) jalan2 kat Penang
7) tidor dengan aman, bangun ceria tanpa pikir: LADAP pasni nak wat pe plak?
8) tak keje, tapi dapat duit macam time belajar sekolah dulu
9) jadi pengawas nakal tapi result still gempaq 1 sekolah
10) celik mata cari member macam time belajar kat KMPP (pertama kali dok hostel!)
11) bela kucing dalam rumah macam kat kampung (tapi kalau aku bela kat sini, aku cian kucing tu keje dok tingkat 3 je)
12) ronda2 cari jalan, buang masa, relaxkan otak dengan merayau drive pusing KL malam2 dengan Ida macam tahun lepas

3 comments:

fajridil adha said...

salam..

tak rindu kat sy ke? :(
[my blog]

hayad said...

mmg pun time belajo yg paling syok.kalo belajo 10 tahun br grade pun aku sanggup kot.huhu

fiza_sensei said...

hayad:aku stuju dgn hang....
fajridil: rindu? hahahaha