13 January 2012

~Happy?~

Aku beruntung sebab kakak2 baru aku memahami naluri wajib-bermulut-bising aku ni. Aku tak boleh pretend jadi pendiam. Hehehehe. Kalau tengok gaya bising aku dah masuk bising stok cikgu2 TESL , tapi aku bukan budak TESL, aku budak Science Stream. Suasana kerja tempat baru adalah sebising tempat lama which aku suka sangat2. Aku tak ditakdirkan berada dalam suasana sunyi sepi. Sedangkan dulu aku study pun dalam bunyi bising, ini kan pula bilik guru a.k.a tempat kerja/makan/sembang/gosip/belajar dll :P

'Makanan aku kira makanan korang, makanan korang kira makanan aku'. Aku suka konsep tu. Letak kat tempat khas, sapa2 pun boleh makan. Sejak datang sini asyik makan buah2an tempatan. Bagus kan :)

So far so good. Esok ada LDP 1 or aku suka panggilan lama Latihan Dalam Perkhidmatan tu, LADAP. Lepas LADAP, 'lahap' kat Excelsior :P


----------------------------------------------------

Hemo2 & Bobby makin gemok! Sekarang badan aku ni dah jadi gelanggang gusti! Diorang tido je baru aman skit. Cepatla besar. Nak korang manja2, sekarang notty sangat. Tak larat mommy nak layan. Huhuhu.

Sekarang aman. Ek, mana babies? Cet, tido kat belakang TV lagi. Macamana nak ubah habit diorang ni? Aku risau kena letrik je.......

1 comment:

Hidemichi said...

hahaha...camne kawwasan belakang tv tu luas sgt?