26 December 2011

~City Hunter (2011)~

 

Baru habis khatam dvd City Hunter. Sapa dah tengok sure cakap best kan. Sapa yang tengok kata tak best tak tau le. Selera kita tak sama la kot. Macam aku suka laksa, ko suka mee kuah. Kan lain tu.

Actually City Hunter ni citer Korea yang asalnya daripada manga oleh Tsukasa Hojo . Patut le bila aku cakap kat member laki aku macam tau jer City Hunter. Tu komik yang dah diangkat jadi drama la.


Lee Min Ho ni la City Hunter. Hahaha. Aku geli tengok M-pop je, balak2 K-pop ni aku layan lagi. Hahahaha. Lagi pun citer ni watak lelakinya ganas2, macho, bleh lawan punya orang, bukan stok jambu jaga muka jer.

 Lee Yoon Sung /John Lee/ Pu Chai

Kim Young Joo 

Kim Na Na