28 May 2011

~Aku tak hilang pun, baru balik dari Wonderland~

Lama kan aku tak update? Hari ni 1st day of school holiday! Students happy, cikgu lagi happy. Patutnya aku ada kena tanda paper Sivik untuk 2 kelas. Tapi, sejak buat smart scan untuk kertas objektif subjek teras (tu keje penyelaras tingkatan gak untukgodek mesin smart scan), kalau boleh semua paper aku nak smart scan. Hahaha. Proses scan paper teras habis awal, so boleh scan untuk subjek bukan teras (yang aku ajar je la ye). Shhhhh! Lain2 tak sempat la ye kawan2. Marking exam paper---->siap! Cuti sakan :P

Aku tak update sebab aku sudah bengang sama itu Maxis berukband. Sakit hati. Ni aku tengah guna Celcom Broadband Angah. Awal giler pompuan Serawakni balik cuti sekolah. Macamana aku nak g Sarawak kalau orang yang keje kat sana sibuk nak balik kampung lagi awal dari orang KL?

Hari Wesak lepas aku pergi photography workshop tapi sampai sekarang tak upload gambar kat FB lagi. Kena touch up skit sebelum upload. Photoshop time!

Ok, aku update lagi nanti k. Bubbye

1 comment:

YuYun@HanleeYun a.k.a KuLaT_NaKaL said...

nanti post la pic2 tu kat sini cikgu..leh gak cuci2 mata... :)