14 April 2011

~Bila dapat hadiah daripada kesayangan....~

Sejak mula cuti pertengahan semester Mac lepas hingga hari ini, aku dapat banyak presents daripada kesayangan :) Sangat happy!!!


Mula cuti sekolah aku diberi assignment baru daripada my Mr.Aben. Hehehehe. Tak la, dia tak de cakap tu assignment pun, memandai jer. Actually, aku memang nak sangat beli buku ni lepas tahu MPH keluarkan dan dari blog dan FB kawan2 ramai cakap kat KL ni dah sold out, kena tunggu lagi. Cakap dengan my Mr. dan tadaaaaa.....dapat present ni time singgah Ipoh on da way nak balik kampung cuti sekolah ari tu. Suka btol!


Buku ini sangat tebal! Yang pasti, aku belum habis baca sebab aku baca sikit2 je sebelum tidur. Pemalas! Tengok penanda buku tu sendiri la. Buku ni banyak beri aspirasi dan buat aku berfikir. Dan, aku rasa Dr. M sangat hensem kat cover buku tu. Hehehehe.


Buka sekolah dapat 2 keychains ni daripada Kak Ezrin dan Zati yang Cuti2 Europe masa cuti sekolah tu. Best kan dapat g Rome, London, Paris. Berangan, Malaysia pun pusing tak abis lagi. Husband Kak Ezrin engineer MAS, so dapat tiket free every year. Best btol! Keychain merah-hijau dari Kak Ezrin dan love-shape keychain from Zati, isteri encik lawyer.


Dan, last week dapat hadiah daripada Chentahatie. aku follower ke-100 blog dia, so tak disangka2 dapat present. Dia sangat kreatif, tengok la present aku dapat. Dia wat bisness tau. Nak beli leh jenguk kat blog dia. Kena tengok sendiri. Banyak barang baek punya! Hehehe. Klik kat gambar di bawah untuk ke blok Chentahatie.


Then, ni pun Mr. Aben yang bagi :)


Ini jugak :) Nape aku suka hitam tah? Mmmmmm. Hitam itu mutu, keunggulan! Hahahahaha. Tah, memang suka hitam..... dan merah! Auw!


Ini pun hadiah daripada.......... ni hadiah daripada diri sendiri untuk diri sendiri ;P Selalu jumpa bangles yang lubangnya besar2. Sangat la tidak releven dengan tangan aku yang kecik ni. Ari tu jalan2 dengan Mr. Aben, dia beli rantai2 kat atas tu aku beli bangles ni. Sayang semua lah! Muaaahhhhh. Tengok kaler. Warna 1 family gak, hitam, kelabu. Senang nak match dengan warna baju apa2 pun, tak gitu :P


Berkat menjadi moderator tudung untuk Persatuan Puteri Islam Jumaat lepas, diorang bagi tudung design baru ni. Aku memang tak de lagi tudung 3 segi dengan bunga tempek sebesar itu. Sesuai ke dengan aku? Hehehe. Ni kain cotton, so, confirm tak panas!


Ni plak baru dapat tadi. Hot dari ladang lagi. Kawan aku ni g jalan2 Bandung tinggal aku wo. Aku layan gambar2 dia men'shopping2' sakan kat Bandung tu. Dia dah rabun mata nak pilih mana 1, baju semua best2 dan berbaloi. Dia g Bandung, aku dapat la ole2 ni. Aku suka keychain Bandung tu! Souvenir dari Indon memang kreatif la kan. Dulu masa matriks kawan aku ada bagi keychain dari Padang, Indon, pun kreatif gak. Suka la! Ni pun, klik kat gambar nak ke blog Cik Zue my kawan.


Lama kan tak update bergambar ni, sekali post kuar gambar hadiah2 plak. Perasan btoi! :P
I'm happy coz I have a lovely persons around me. Love all of you very much :)

3 comments:

Wahida Shukeri said...

fiza, bestnye dpt buku tun...nak jugak...

ctZue said...

Wah..manyaknye adiah dia dapat..suka la adiah yg Mr.Aben bg tu..hee..nak jugak bole..? :P

fiza_noor said...

wahida: best tau. cari la :)
zue: suh abg pilot beli. sure dia beli utk tunang dia yg berniat menjadi ulat buku ni :)