14 December 2010

~TQ Ben Ashaari :)~

Sapa tak kenal BEN ASHAARI, kamu bukan kaki blog. Hahaha. Btoi ke? Ben selalu update blog dia. Follower pun dah ribu raban.

To Ben,
actually nak cakap trimas sebab link blog ni kat blog u. Hehe.


Ni le maksud I. Wek! Korang tak rasa geli ke aku ber'I'2 ni? Sila melawat ke blog beliau.

Blog ini sebenarnya bukanlah 100% cerita pasal dunia perguruan, tapi as long aku ni cikgu, akan ada jugak la cerita pasal kerja2 guru, daily life kami, pasal kerja kerajaan. Tak bleh cerita semua, nanti aku kena! Haha. Paham kan :P

Blog ni kisah hari2 cikgu, cikgu yang kuat nak bergaya (sekarang la), cikgu yang gila gambar (dan diambil gambarnya), cikgu kaki jalan (walaupun bila tiba hari2 berkerja, kaki dirantai, asyik sekolahhhhhh je) dll.


Ok, rajin2 la singgah :)

Bye

5 comments:

Sylarius said...

bese la tu cikgu. kita penjawat awam tak boleh cerita kan hal tugas pada media massa. Blog-blog ni dikira sebagai media massa mengikut buku Panduan Pengurusan Pejabat.

hehe

Nur Mudrikah said...

bakal cikgu dtg melawat cikgu. dari bloglist encik ben ashaari..hehe

Nur Mudrikah said...

bakal cikgu dtg melawat cikgu. dari bloglist encik ben ashaari..hehe

Gen2Merah said...

salam ziarah cikgu. Bertandang daripada blog En. Ben. Salam silaturrahim antara kita warga pendidik

eizy_noor_izza said...

Gen2merah: salam sewarga kerja pendidik. marilah kita bertukar2 idea ye :)
nur mudrikah: bakal cikgu. selamat menyertai kami guru2 malaysia :)
sylarius: btol, btol,btol :)