14 November 2010

# 06 - Favorite superhero and why

Salam semua ^__^

Sebenarnya sudah selang beberapa hari tidak menulis 30 cabaran. Hehehe. Sorry!

My superhero ever (kalau boleh masuk kategori superhero) ^__*
l
l
l
l
l
V
Uzumaki Naruto



Aku gila manga ini. Sampai sekarang aku masih layan Naruto Shippuden. Sapa baca blog aku mesti tau aku sayang Naruto. Aku boleh gelak, senyum, nangis tengok Naruto.

1) Uzumaki Naruto: kalau aku ada kawan baik macam dia, aku sangat bahagia. Dia sangat sayang kawan. Dia akan selamatkan kawan tak kira bahaya apa pun sebab sejarah hidup sejak kecik dia sangat sedih dan lonely. Bila ada kawan, dia sangat hargai.

2) Kuat semangat: tak kira apa orang kata, apa orang caci, dia mesti buat sungguh2. Tak kira la sampai tak tido malam pun. Kagum! Aku respect Naruto!

3) Sangat funny kadang2 clumsy! Tapi, he makes everyone smile. So cute kan.

4) Kecik2 dulu dia sangat cute. Sekarang dah hensem. No wonder Hinata jatuh cinta sampai pengsan (tapi tak leh lawan kehenseman Sasuke =__=)

Argghhhhhh! Yang penting aku memang sayang Naruto la. Sapa2 nak bagi birthday present kat aku next year, bagi adiah Naruto je la kat aku. Aku sure senyum sampai telinga tak abis2 sampai 2 minggu berturut2. Hahahaha.



2 comments:

notti netti said...

ye..sasuke sangat handsome..tetapi sangat suam......

eizy_noor_izza said...

sbb tu syg naruto lebih. haha