23 August 2010

~Colour Lens: Untuk perempuan silau macam aku, ade tak?~

Nak contact lens raya yang cute2 macam Fyna slalu pakai. Bleh jadi macam mata awek Japan tak? Hahaha. Tapi aku ni silau. Sekarang dah mula degil tak mau pakai cermin mata retro aku tu sangat pas contact lens aku abis Julai lepas. Tak buat dah pun sebab tensyen takde lens silau yang kaler maler tu. Benci I!

Kalau ada sepe2 yang tau brand apa yang ada colour lens untuk silau, plz help me :)

TQ

2 comments:

Fifi Rahmat said...

yg warna punye ek? setahu i, lens buat org yg ada silau neh, kena tempah, agak mahal lew. sbb lens yg sedia ada xde power utk silau. tp klu lens berwarna nk tempah dan tambah power utk silau, x sure.

eizy_noor_izza said...

thanks fifi. before this mmg i pakai lens silau, colourless la. mmg lebih mahal drp lens rabun and i xpenah jumpe yg ada kaler. tngk org lain pkai lens colour, wah, cantik. mata pun jadi besar. penah try pakai sekali, xselesa la sbb pakai tp i ttp silau :(