16 February 2010

~Saya dapat adiah!~

Pokcik menang moto!
Tu pokcik pawer root je. Aku menang gak, tapi bukan moto. I menang kain. Hehehe. Ingat tak I pernah join 1 contest called Princess Kebaya Contest'. I won 2nd runner up.
So, tadi dalam kul3 pm, pokcik posmen hantar pos laju untuk I. See! I dapat posto!
Bila I bukak dengan terujanya (coz dah tau tu dari Wawa), I nampak bungkusan pink comel itu.
See, I memang 'hantu' pink. Pandai ko Wawa. Hehehe.





Ini la hasilnya. Kain sari maroon color. Uishhh! Bakal jadi kebaya lagi ni. Mak kata sekarang mak busy jahit baju orang. Lambat lagi la nak siap kebara baru I ni -_-''
Later, bila dah siap, I akan post kat blog ni hasil kebaya baru menggunakan kain sari ini. Awww!
To Wawa;
Thanks dear for the present. Cantik! TQ.

7 comments:

morriss said...

waa... jelesnye... nak curi kain tu bleh?? heheee

iza_fiza said...

:P

xbleh.....hehehe

~ نورحياتي ~ said...

tahniah..tahniah..
tak pernah menang contest..hahahahah!!

-atiQah- said...

wwaahhhhh...tersgt jeles! hehe..
skarang ni xsempat nak ambil perkembangan ttg contest2 nih..huhu..

cantik sgt kain tu..nak join morriss curiklah..hehe..

iza_fiza said...

hayati: tu 1st contest. rezeki la kot dpt trus. contest lain xdpt pun. huhu.

atiqah: nampaknya akak kena simpan kain tu dlm peti besi. haha.

wawa said...

salam fiza...
dh jadi baju nanti...tunjuk tau...nk tengok =D

iza_fiza said...

wawa, lmbt skit la kot. skrng taylor saya busy (mak saya la tu) :)