07 December 2009

~Princess Kebaya Contest~

Saya singgah di blog Wawa ni. Tah le, tetiba nak join contest plak padahal sebelum ni aku tengok je semua contest yang blogger lain anjurkan. (sorry wawa, siap tak ikut syarat sepenuhnya plak. hehehe). Walaupun tak cukup syarat, Wawa ni bagus ingatkan saya plak. Thanks ^_^.
Kalau korang berminat, sila la melawat ke blog Wawa k.
Ok, saya pertaruhkan gambar ni.
Wawa, sekeping je kannnn.
Kang saya tamak haloba nak promote kebaya (dan muka sebenarnya -_-), letak lebih2 lak.



Kebaya nyonya pertama yang saya beli guna duit gaji saya (jadi cikgu pun susah mau beli baju ke?)

Hehehe.

Ni la pertama kali saya pakai, ke kenduri best friend saya.

Pastu, jalan2 ambil gambar.

Hobi!

Saya suka kaler hitam dan pink.

Hitam itu menawan.

Pink itu lembut, manja.

(Ni konon2 ayu la ni. Huhu!)

3 comments:

Mahligai Gemilang said...

Fieza...
Memang Cute le awak berbaju kebaya.
Terserlah keayuan gadis melayu
OK selamat bercuti......

wawa said...

salam kenal iza_fiza.....

thanks ye join contest wawa...
cantik la comb colour itam+ pink tu...
banner tu xder link contest...
pas touch up...msg wawa yek =)
k good luck...tunggu result ye

wawa said...

morning =)

ok...done...tunggu result yek :)